Главная Риболовля на Горохівщині Регистрация

Вход

Приветствую Вас Гість | RSSСубота, 27.05.2017, 16:36
Меню сайта

Форма входа


Статті про ловлю риби
Новини [45]
Новини про риболовлю на Горохівщині, Волині, Україні та в цілому світі
Риби [17]
Риби, які можна піймати в Горохівському районі.
Спінінгова ловля [55]
Все що стосується спінінгової ловлі
Боковий ківок (літня мормишка) [8]
Все про ловлю риби з боковим ківком або літня мормишка
Поправочна ловля [30]
Ловля на поправочну вудочку та все що з нею пов’язано
Донна ловля [23]
Класична донна ловля, фідер, пікер – техніка и тактика ловлі
Ловля риби з льоду [37]
Все, що стосується риболовлі з льоду.
Риболовні аксесуари [40]
Риболовні речі, дякуючи яким ловити рибу більш зручно та приємно.
Зроби сам! [27]
Все, що можна зробити своїми руками для рибної ловлі.
Відео про риболовлю [17]
Відео яке мені сподобалось і з якого можна почерпнути щось корисне.
Кухня [23]
Смачні страви, які можна приготувати з пійманої риби
Блог [98]


Главная » Кухня
1 2 3 »

Шановні користувачі, не забувайте коментувати статті і виставляти їм оцінки. Також голосуйте в наших опитуваннях. Буду вам дуже вдячний.
--------------------------------------------------------------------

Гарне смачне блюдо - судак з білою квасолею.

Продукти:

- Філе судака (можна взяти філе минтая, хека) - 500 г.;

- Цибуля ріпчаста - 1-2 головки (150 г) ;

- Квасоля біла (варена) - 2 склянки;

- Перець солодкий болгарський - 1 шт. ;

- Зелень петрушки і кропу ... Читати далі »

Категорія: Кухня | Переглядів: 287 | Додав: Vasya | Дата: 21.01.2015 | Коментарі (0)

Шановні користувачі, не забувайте коментувати статті і виставляти їм оцінки. Також голосуйте в наших опитуваннях. Буду вам дуже вдячний.
--------------------------------------------------------------------

Приготуємо холодець із судака.

Продукти (на 4 порції):

- Судак - 1 кг;

- Морква - 1 шт. ;

- Цибуля ріпчаста - 1 шт. ;

- Лавровий лист - 3 шт. ;

- Желатин - 15 г.;

- Перець чорний горошком - 5 шт. ;

- Сіль - за смаком;

- Вода - 1,5-2 л.

... Читати далі »
Категорія: Кухня | Переглядів: 399 | Додав: Vasya | Дата: 21.01.2015 | Коментарі (0)

Шановні користувачі, не забувайте коментувати статті і виставляти їм оцінки. Також голосуйте в наших опитуваннях. Буду вам дуже вдячний.
--------------------------------------------------------------------

Смачний дієтичний супчик з судака, з овочами.

Продукти (на 6 порцій):

- Судак - 1 шт. (800 г);

- Картопля - 2-3 шт. ;

- Морква - 1 шт. ;

- Цибуля ріпчаста - 1 шт. ;

- Рис - 5-6 ст. ложок;

- Рослинне масло - 2-3 ст. ложки;

- Сіль - за смаком;

... Читати далі »
Категорія: Кухня | Переглядів: 327 | Додав: Vasya | Дата: 21.01.2015 | Коментарі (0)

Шановні користувачі, не забувайте коментувати статті і виставляти їм оцінки. Також голосуйте в наших опитуваннях. Буду вам дуже вдячний.
--------------------------------------------------------------------

Грибний соус готується з найпростіших продуктів і подається із смаженим на сковороді окунем. Блюдо досить просте, але дуже смачне.

Продукти (на 4 порції):

- Окунь, філе без шкірки - 4 шт. (600 г);

- Сіль - 1 ч. л.;

- Борошно;

- Масло вершкове - 35-50 г;

- Картопля варена, гаряча (дл ... Читати далі »

Категорія: Кухня | Переглядів: 327 | Додав: Vasya | Дата: 13.12.2014 | Коментарі (0)

Шановні користувачі, не забувайте коментувати статті і виставляти їм оцінки. Також голосуйте в наших опитуваннях. Буду вам дуже вдячний.
--------------------------------------------------------------------

Я думаю, що багато люблять їсти рибу. Якщо з морською все просто, то з річковою потрібно повозитися - почистити, випатрати. Риба окунь - дуже примхлива риба в плані чищення. Щоб зішкребти з неї луску, потрібно докласти неймовірних зусиль. А якщо все-таки луску почистити, так потім у квартирі місяць не прибратися. А вже про вколоті пальці я взагалі мовчу. Рибка смачна, але от особисто мені вона набридла і я дуже захотів рибних котлет. Найсмачніші ... Читати далі »

Категорія: Кухня | Переглядів: 528 | Додав: Vasya | Дата: 02.11.2014 | Коментарі (0)

Шановні користувачі, не забувайте коментувати статті і виставляти їм оцінки. Також голосуйте в наших опитуваннях. Буду вам дуже вдячний.
--------------------------------------------------------------------

В епоху ринкової економіки і вільних цін хвіст в'яленої плотви цінується на вагу золота. Куди вже там, в'ялена вобла! Хоч би солоного пескарика спробувати. А будь-хто зі свого улову може зробити це диво. Навіть з тієї ж уклейки. Або з окуня, нарешті. Не кажучи вже про те, якщо йому хоч раз в житті попадеться на вудку справжній лящ. Солона риба групується за міцності і часу засолу. Риба, яка містить 10 відсотків солі, вважається малосольною.

Якщо в ній солі 20 і більше відсотків, то риба вважається сильно солоною. При солінні з риби виділяється тузлук, тобто розсіл, який виходить при розчиненн ... Читати далі »

Категорія: Кухня | Переглядів: 462 | Додав: Vasya | Дата: 12.09.2014 | Коментарі (0)

Шановні користувачі, не забувайте коментувати статті і виставляти їм оцінки. Також голосуйте в наших опитуваннях. Буду вам дуже вдячний.
--------------------------------------------------------------------

Той хто знає толк в рибі, той обов'язково її закоптить. Копчена риба цінується дуже високо. При копченні разом з димом чадящих гнилушок, трісок, тирси у тушку риби проникають речовини, які оберігають її від псування. Існують два види копчення: гаряче і холодне копчення риби Суть полягає в наступному.

При гарячому копченні риба солиться мало і коптиться в дуже жаркому диму, але нетривалий час – 2-3 години, інколи і менше години, тобто до тих пір, поки м'ясо не стане їстівним. Виходить продукт високої якості: ... Читати далі »

Категорія: Кухня | Переглядів: 767 | Додав: Vasya | Дата: 12.09.2014 | Коментарі (1)

Шановні користувачі, не забувайте коментувати статті і виставляти їм оцінки. Також голосуйте в наших опитуваннях. Буду вам дуже вдячний.
--------------------------------------------------------------------

 

Окунева ікра смачна і ароматна, АЛЕ! До її приготування необхідний особливий підхід. В силу своїх властивостей, окунева ікра дуже терпка на смак (у сирому вигляді її навіть коти не поважають). Тільки термічна обробка здатна перетворити ікру окуня в кулінарний делікатес. З усіх відомих мені варіантів приготування ікри (просто посмажити, зварити уху, млинці з ікри), засолювання самий трудомісткий спосіб. При цьому, кулінарне значення засолювання ікри вище всяких похвал. Поділюся з вами одним із способів засолювання ікри окуня.

... Читати далі »

Категорія: Кухня | Переглядів: 1546 | Додав: Vasya | Дата: 15.03.2014 | Коментарі (0)

Шановні користувачі, не забувайте коментувати статті і виставляти їм оцінки. Також голосуйте в наших опитуваннях. Буду вам дуже вдячний. 
-------------------------------------------------------------------- 

Існують десятки способів приготування ікри щуки і всі вони, звичайно, заслуговують на увагу, так як на смак і на колір товариша немає. Мається на увазі, що хтось любить додавати в ікру щуки цибулю, різні спеції, цукор, є кілька способів, де використовується ошпарювання щучої ікри, багаторазові переливання через друшляк і так далі і тому подібне. Єдине, що мені сподобалося з усіх цих рецептів, так це відділення ікри від плівки шляхом пропускання її через звичайну ручну м'ясорубку. Плівка залишаються в м'ясору ... Читати далі »

Категорія: Кухня | Переглядів: 4585 | Додав: Vasya | Дата: 01.02.2014 | Коментарі (0)

Шановні користувачі, не забувайте коментувати статті і виставляти їм оцінки. Також голосуйте в наших опитуваннях. Буду вам дуже вдячний. 
-------------------------------------------------------------------- 

Вихід: 2 порції

... Читати далі »

Категорія: Кухня | Переглядів: 744 | Додав: Vasya | Дата: 10.11.2013 | Коментарі (1)

1-10 11-20 21-23
Архив записей

photo
Наш опрос
Ваш улюблений вид ловлі?
Всього відповідей: 295


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Друзья сайта
  • Все об играх
  • Мой заработок в Интернете
  • Пошук

    Copyright MyCorp © 2017Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz