Главная Риболовля на Горохівщині Регистрация

Вход

Приветствую Вас Гість | RSSП`ятниця, 24.11.2017, 01:06
Меню сайта

Форма входа


Статті про ловлю риби
Новини [45]
Новини про риболовлю на Горохівщині, Волині, Україні та в цілому світі
Риби [17]
Риби, які можна піймати в Горохівському районі.
Спінінгова ловля [55]
Все що стосується спінінгової ловлі
Боковий ківок (літня мормишка) [8]
Все про ловлю риби з боковим ківком або літня мормишка
Поправочна ловля [30]
Ловля на поправочну вудочку та все що з нею пов’язано
Донна ловля [23]
Класична донна ловля, фідер, пікер – техніка и тактика ловлі
Ловля риби з льоду [37]
Все, що стосується риболовлі з льоду.
Риболовні аксесуари [40]
Риболовні речі, дякуючи яким ловити рибу більш зручно та приємно.
Зроби сам! [27]
Все, що можна зробити своїми руками для рибної ловлі.
Відео про риболовлю [17]
Відео яке мені сподобалось і з якого можна почерпнути щось корисне.
Кухня [23]
Смачні страви, які можна приготувати з пійманої риби
Блог [98]


Главная » 2014 » Лютий » 1 » Як приготувати щучу ікру
17:01
Як приготувати щучу ікру

Шановні користувачі, не забувайте коментувати статті і виставляти їм оцінки. Також голосуйте в наших опитуваннях. Буду вам дуже вдячний. 
-------------------------------------------------------------------- 

Існують десятки способів приготування ікри щуки і всі вони, звичайно, заслуговують на увагу, так як на смак і на колір товариша немає. Мається на увазі, що хтось любить додавати в ікру щуки цибулю, різні спеції, цукор, є кілька способів, де використовується ошпарювання щучої ікри, багаторазові переливання через друшляк і так далі і тому подібне. Єдине, що мені сподобалося з усіх цих рецептів, так це відділення ікри від плівки шляхом пропускання її через звичайну ручну м'ясорубку. Плівка залишаються в м'ясорубці, а ікра виходить вже відокремлена. Хто вже відділяв ікру від плівки мене зрозуміє, як це клопітно.

А ми ось уже кілька років користуємося найпростішим і швидким способом приготування щучої ікри і слава богу, ще ніхто не захворів.

Отже, солимо ікру щуки простим способом. Відділяємо її від плівки спочатку вручну (все що можна відокремити). Але перш, звичайно, ловимо щуку.

Можу сказати, що більша частина плівки все таки залишиться з ікрою, але якусь частину таким чином відокремити можна відразу. Потім круто солимо. Рекомендують солити щучу ікру від 12 до 14 відсотків від її ваги. Ми солимо, як кажуть, на око. Але солі витрачається багато. Якщо таким чином посолити, приміром, картоплю, то її в рот не візьмеш. Ікра вбирає в себе сіль і злегка набухає.

Додаємо спочатку трохи рослинного масла і починаємо інтенсивно перемішувати ікру, приміром, виделкою.

Буквально через деякий час щуча ікра стане білуватого кольору. Це нормально. Додайте ще солі, масла і збивайте далі.

Після того, як ви видалили основну частину плівки, залиште щучу ікру постояти в холодочку декілька годин. Після цього ікра стане вже не такою рідкою. Можна спробувати на смак і якщо ікра недосолена, то додати ще солі і масла. Ось тут важливо при перемішуванні видалити всі дрібні плівки, які залишилися, кров'яні прожилки і все інше, що не схоже на ікринки. Потрібно ретельно все перемішати, видалити зайве і залишити досолюватися ще на годинку-другу.

От і все. Дивовижна за смаком і кольором щуча ікра готова до вживання.

------------------------------

Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на сайт www.on-fishing.ucoz.com - Риболовля на Горохівщині.

Категория: Кухня | Просмотров: 4799 | Добавил: Vasya | Теги: засолити ікру з щуки, пропорції солі до щучої ікри, солити щучу ікру, приготувати ікру з щуки, щуча ікра, блюда з ікри, що приготувати з щуки | Рейтинг: 4.3/3
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архив записей

photo
Наш опрос
В спінінговій ловлі ви частіше використовуєте:
Всього відповідей: 22


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Друзья сайта
  • Все об играх
  • Мой заработок в Интернете
  • Пошук

    Copyright MyCorp © 2017Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz