Холодець із судака - 21 Січня 2015 - Все о рыбалке
Главная Риболовля на Горохівщині Регистрация

Вход

Приветствую Вас Гість | RSSНеділя, 11.12.2016, 03:17
Меню сайта

Форма входа


Статті про ловлю риби
Новини [46]
Новини про риболовлю на Горохівщині, Волині, Україні та в цілому світі
Риби [17]
Риби, які можна піймати в Горохівському районі.
Спінінгова ловля [55]
Все що стосується спінінгової ловлі
Боковий ківок (літня мормишка) [8]
Все про ловлю риби з боковим ківком або літня мормишка
Поправочна ловля [30]
Ловля на поправочну вудочку та все що з нею пов’язано
Донна ловля [23]
Класична донна ловля, фідер, пікер – техніка и тактика ловлі
Ловля риби з льоду [37]
Все, що стосується риболовлі з льоду.
Риболовні аксесуари [40]
Риболовні речі, дякуючи яким ловити рибу більш зручно та приємно.
Зроби сам! [27]
Все, що можна зробити своїми руками для рибної ловлі.
Відео про риболовлю [22]
Відео яке мені сподобалось і з якого можна почерпнути щось корисне.
Кухня [23]
Смачні страви, які можна приготувати з пійманої риби
Блог [98]


Главная » 2015 » Січень » 21 » Холодець із судака
23:33
Холодець із судака

Шановні користувачі, не забувайте коментувати статті і виставляти їм оцінки. Також голосуйте в наших опитуваннях. Буду вам дуже вдячний.
--------------------------------------------------------------------

Приготуємо холодець із судака.

Продукти (на 4 порції):

- Судак - 1 кг;

- Морква - 1 шт. ;

- Цибуля ріпчаста - 1 шт. ;

- Лавровий лист - 3 шт. ;

- Желатин - 15 г.;

- Перець чорний горошком - 5 шт. ;

- Сіль - за смаком;

- Вода - 1,5-2 л.

Покрокове приготування холодцю з судака:

1. Рибу помити, акуратно очистити від луски (починаючи з хвоста). Зрізати плавники, розрізати черевце і випатрати. Відрізати голову, вийняти зябра. Рибу порізати на шматки, ще раз помити в холодній воді.

2. У каструлю викласти рибу. Очистити і помити цибулю та моркву, додати в каструлю. Залити холодною водою (води має бути на 2 пальця вище риби).

3. Поставити каструлю на вогонь. Довести до кипіння, зняти шум (піну, що утворилася на поверхні). Додати лавровий лист, перець, сіль (приблизно столову ложку або менше за смаком). Варити на маленькому вогні під кришкою 20 хвилин.

4. Шумівкою вийняти рибу, вибрати кістки і вернути їх в каструлю. Варити бульйон на самому маленькому вогні під кришкою 30-40 хвилин.

5. Залити желатин 0,5 склянки теплої води. Розчинити желатин.

6. Процідити бульйон. В теплий бульйон додати желатин. Добре перемішати.

7. У тарілки викласти рибу, прикрасити за бажанням (наприклад, горошком, морквою).

8. Залити рибу бульйоном. Поставити в холодильник для застигання, приблизно на 3 години.

Холодець із судака готовий.

Приємного апетиту!

------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на сайт www.on-fishing.ucoz.com - Риболовля на Горохівщині.

Категория: Кухня | Просмотров: 316 | Добавил: Vasya | Теги: риба судак, блюда з риби, юшка з судака, Холодець із судака, юульйон з судака, холодець з риби, блюда з судака. приготувати судака, судак на кухні | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архив записей

photo
Наш опрос
Скільки років Ви ловите рибу?
Всього відповідей: 68


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Друзья сайта
  • Все об играх
  • Мой заработок в Интернете
  • Пошук

    Copyright MyCorp © 2016Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz