Смажений окунь з грибним соусом - 13 Грудня 2014 - Все о рыбалке
Главная Риболовля на Горохівщині Регистрация

Вход

Приветствую Вас Гість | RSSСубота, 10.12.2016, 09:51
Меню сайта

Форма входа


Статті про ловлю риби
Новини [46]
Новини про риболовлю на Горохівщині, Волині, Україні та в цілому світі
Риби [17]
Риби, які можна піймати в Горохівському районі.
Спінінгова ловля [55]
Все що стосується спінінгової ловлі
Боковий ківок (літня мормишка) [8]
Все про ловлю риби з боковим ківком або літня мормишка
Поправочна ловля [30]
Ловля на поправочну вудочку та все що з нею пов’язано
Донна ловля [23]
Класична донна ловля, фідер, пікер – техніка и тактика ловлі
Ловля риби з льоду [37]
Все, що стосується риболовлі з льоду.
Риболовні аксесуари [40]
Риболовні речі, дякуючи яким ловити рибу більш зручно та приємно.
Зроби сам! [27]
Все, що можна зробити своїми руками для рибної ловлі.
Відео про риболовлю [22]
Відео яке мені сподобалось і з якого можна почерпнути щось корисне.
Кухня [23]
Смачні страви, які можна приготувати з пійманої риби
Блог [98]


Главная » 2014 » Грудень » 13 » Смажений окунь з грибним соусом
15:44
Смажений окунь з грибним соусом

Шановні користувачі, не забувайте коментувати статті і виставляти їм оцінки. Також голосуйте в наших опитуваннях. Буду вам дуже вдячний.
--------------------------------------------------------------------

Грибний соус готується з найпростіших продуктів і подається із смаженим на сковороді окунем. Блюдо досить просте, але дуже смачне.

Продукти (на 4 порції):

- Окунь, філе без шкірки - 4 шт. (600 г);

- Сіль - 1 ч. л.;

- Борошно;

- Масло вершкове - 35-50 г;

- Картопля варена, гаряча (для сервірування).

Для соусу:

- Цибуля ріпчаста - 2 шт.;

- Гриби печериці свіжі - 20 шт.;

- Масло рослинне - 45 г;

- Борошно - 15 г;

- Бульйон рибний - 200 г;

- Вершки жирні - 250 г;

- Крем-фреш або сметана - 100 г;

- Вино біле сухе - 100 г;

- Кріп свіжий (рубаний) - 1 пучок;

- Соєвий соус - 0,5 ч. л.;

- Сіль - за смаком;

- Перець білий мелений - за смаком.

Приготування

1. Приготувати соус. Цибулю і гриби порізати. У великій сковороді розігріти олію, висипати цибулю, готувати, помішуючи, 3-5 хвилин, потім додати гриби, смажити ще 5-10 хвилин, до повного випаровування рідини.

2. Тим часом філе посипати сіллю і обваляти в борошні.

3. У великій сковороді на середньому вогні розігріти вершкове масло, викласти філе, смажити близько 3 хвилин з кожного боку до золотистого кольору.

4. Цибулю і гриби посипати борошном, перемішати. Залити бульйон, довести до кипіння, постійно помішуючи, довести соус до загусання. Потім ввести вершки і крем-фреш або сметану. Зменшити вогонь, готувати соус приблизно 3 хвилини.

5. Ввести в соус, вино, соєвий соус, сіль і перець за смаком. Додати кріп.

6. Рибу викласти на сервірувальні тарілки, полити грибним соусом. Подавати рибу з вареною картоплею.

------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на сайт www.on-fishing.ucoz.com - Риболовля на Горохівщині.

Категория: Кухня | Просмотров: 277 | Добавил: Vasya | Теги: приправи для окуня, грибний соус, рибні рецепт, приготувати філе окуня, жарений окунь, сметана для окуня, блюда з окуня, соус для окуня, соус для риби | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архив записей

photo
Наш опрос
Ваш улюблений вид ловлі?
Всього відповідей: 295


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Друзья сайта
  • Все об играх
  • Мой заработок в Интернете
  • Пошук

    Copyright MyCorp © 2016Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz