Главная Риболовля на Горохівщині Регистрация

Вход

Приветствую Вас Гість | RSSПонеділок, 02.12.2024, 11:03
Меню сайта

Форма входа


Статті про ловлю риби
Новини [45]
Новини про риболовлю на Горохівщині, Волині, Україні та в цілому світі
Риби [17]
Риби, які можна піймати в Горохівському районі.
Спінінгова ловля [55]
Все що стосується спінінгової ловлі
Боковий ківок (літня мормишка) [8]
Все про ловлю риби з боковим ківком або літня мормишка
Поправочна ловля [30]
Ловля на поправочну вудочку та все що з нею пов’язано
Донна ловля [23]
Класична донна ловля, фідер, пікер – техніка и тактика ловлі
Ловля риби з льоду [37]
Все, що стосується риболовлі з льоду.
Риболовні аксесуари [40]
Риболовні речі, дякуючи яким ловити рибу більш зручно та приємно.
Зроби сам! [27]
Все, що можна зробити своїми руками для рибної ловлі.
Відео про риболовлю [17]
Відео яке мені сподобалось і з якого можна почерпнути щось корисне.
Кухня [23]
Смачні страви, які можна приготувати з пійманої риби
Блог [98]


Главная » 2014 » Березень » 15 » Рецепт засолки ікри окуня?
19:14
Рецепт засолки ікри окуня?

Шановні користувачі, не забувайте коментувати статті і виставляти їм оцінки. Також голосуйте в наших опитуваннях. Буду вам дуже вдячний.
--------------------------------------------------------------------

 

Окунева ікра смачна і ароматна, АЛЕ! До її приготування необхідний особливий підхід. В силу своїх властивостей, окунева ікра дуже терпка на смак (у сирому вигляді її навіть коти не поважають). Тільки термічна обробка здатна перетворити ікру окуня в кулінарний делікатес. З усіх відомих мені варіантів приготування ікри (просто посмажити, зварити уху, млинці з ікри), засолювання самий трудомісткий спосіб. При цьому, кулінарне значення засолювання ікри вище всяких похвал. Поділюся з вами одним із способів засолювання ікри окуня.

Безумовно, для початку окунів треба наловити і витягти саму ікру. Думаю, з цим у рибалок проблем немає.

Тепер треба позбавитися від плівок і помістити ікру в каструльку.

Далі варимо маринад: на 1 літр води - 2 столові ложки солі, десертна ложка коріандру, 2 лаврових листочки, 10-15 горошин чорного перцю, 3-4 запашного. Доводимо до кипіння і варимо протягом 20 хвилин. Гарячим маринадом заливаємо ікру, динамічно помішуючи. Через 20 хвилин зливаємо воду (за допомогою друшлака та марлі).

У більшій каструлі кип'ятимо воду і поміщаємо в неї каструльку з ікрою. Доводимо до готовності протягом 20 хвилин, регулярно перемішуючи.

Готова ікра стає білою і розсипчастою. До речі, така термічна обробка повністю очистить ікру від терпкості і від всіляких паразитів. Тепер можна підсолити за смаком, додати трохи лимонного соку і соняшникової олії.

Чи треба говорити, що ваша праця увінчається смачним твором рибальської кулінарії.

Спробуйте і вам сподобається!

------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на сайт www.on-fishing.ucoz.com - Риболовля на Горохівщині.

Категория: Кухня | Просмотров: 3690 | Добавил: Vasya | Теги: рецепт ікри, блюдо з ікри, добра ікра, кухня, рибалка і кухня, окуняча ікра, риба окунь, приготувати ікру з окуня, смачна ікра, ікра з окуня | Рейтинг: 4.5/2
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архив записей

photo
Наш опрос
В спінінговій ловлі ви частіше використовуєте:
Всього відповідей: 23


Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0


Друзья сайта
  • Все об играх
  • Мой заработок в Интернете
  • Пошук

    Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz