Судак з квасолею в горщику - 21 Січня 2015 - Все о рыбалке
Главная Риболовля на Горохівщині Регистрация

Вход

Приветствую Вас Гість | RSSСубота, 10.12.2016, 09:52
Меню сайта

Форма входа


Статті про ловлю риби
Новини [46]
Новини про риболовлю на Горохівщині, Волині, Україні та в цілому світі
Риби [17]
Риби, які можна піймати в Горохівському районі.
Спінінгова ловля [55]
Все що стосується спінінгової ловлі
Боковий ківок (літня мормишка) [8]
Все про ловлю риби з боковим ківком або літня мормишка
Поправочна ловля [30]
Ловля на поправочну вудочку та все що з нею пов’язано
Донна ловля [23]
Класична донна ловля, фідер, пікер – техніка и тактика ловлі
Ловля риби з льоду [37]
Все, що стосується риболовлі з льоду.
Риболовні аксесуари [40]
Риболовні речі, дякуючи яким ловити рибу більш зручно та приємно.
Зроби сам! [27]
Все, що можна зробити своїми руками для рибної ловлі.
Відео про риболовлю [22]
Відео яке мені сподобалось і з якого можна почерпнути щось корисне.
Кухня [23]
Смачні страви, які можна приготувати з пійманої риби
Блог [98]


Главная » 2015 » Січень » 21 » Судак з квасолею в горщику
23:43
Судак з квасолею в горщику

Шановні користувачі, не забувайте коментувати статті і виставляти їм оцінки. Також голосуйте в наших опитуваннях. Буду вам дуже вдячний.
--------------------------------------------------------------------

Гарне смачне блюдо - судак з білою квасолею.

Продукти:

- Філе судака (можна взяти філе минтая, хека) - 500 г.;

- Цибуля ріпчаста - 1-2 головки (150 г) ;

- Квасоля біла (варена) - 2 склянки;

- Перець солодкий болгарський - 1 шт. ;

- Зелень петрушки і кропу - по 2 гілочки;

- Сіль;

- Перець чорний мелений;

- Приправа для риби без солі;

- Борошно для панірування;

- Масло рослинне - 4 ст. ложки;

- Сметана - 2 ст. ложки;

- Томатний соус - 2 ст. ложки.

Покрокове приготування судака з квасолею в горщику:

1. Філе промити, висушити серветками, порізати на порційні шматочки, посолити, поперчити і посипати приправою. Дати постояти півгодини.

2. Обваляти рибу в борошні і обсмажити на 2 ст. ложках олії з обох боків до легкої рум'яності.

3. Квасолю замочити і відварити. Залишити трохи квасоляного відвару. Можна взяти консервовану білу квасолю.

4. Перець помити, очистити від насіння і порізати соломкою. Я взяв вже порізаний заморожений перець.

5. На маслі, в якому жарили цибулю, додати перець і тушкувати до м'якості. В кінці додати рубану зелень.

6. Можна готувати в одному горщику або взяти кілька порційних горщиків.

7. На дно горщика покласти трохи квасолі з перцем, потім шар обсмаженої риби. Чергувати шари, наскільки дозволяє місткість горщика і кількість продуктів.

8. Для заливки змішати сметану з томатним соусом. Залити зверху рибу з квасолею. Накрити кришкою і поставити рибу з квасолею в духовку на 20-30 хвилин при температурі 180 градусів.

Подавати рибу з гарячою квасолею. Риба з квасолею в горщику готова. Приємного апетиту!

------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на сайт www.on-fishing.ucoz.com - Риболовля на Горохівщині.

Категория: Кухня | Просмотров: 231 | Добавил: Vasya | Теги: риба судак, Гарне смачне блюдо, Судак в горщику, приготувати судака, філе судака, судак з білою ква, блюда в горщику, Судак з квасолею, судак на кухні | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архив записей

photo
Наш опрос
Ви приймаєте участь в змаганнях з риболовного спорту?
Всього відповідей: 32


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Друзья сайта
  • Все об играх
  • Мой заработок в Интернете
  • Пошук

    Copyright MyCorp © 2016Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz