Шановні користувачі, не забувайте коментувати статті і виставляти їм оцінки. Також голосуйте в наших опитуваннях. Буду вам дуже вдячний. --------------------------------------------------------------------
Більшість вважають, що окунь не годитися для смаження, так як у нього дуже товста шкіра, покрита лускою, яка погано подається чищенню. А ось уха з цієї риби виходить дуже смачна. Дійсно чистити окуня тим способом, який зазвичай використовують при обробці щуки та інших коропових риб д
... Читати далі »
Шановні користувачі, не забувайте коментувати статті і виставляти їм оцінки. Також голосуйте в наших опитуваннях. Буду вам дуже вдячний. --------------------------------------------------------------------
Карасики, рибка хоч і смачна, але дуже кістлява. Готувати з них якісь вишукані страви проблематично. Зате рибні котлети з карася прикрасять і святковий стіл, і сімейний обід.... Читати далі »
Шановні користувачі, не забувайте коментувати статті і виставляти їм оцінки. Також голосуйте в наших опитуваннях. Буду вам дуже вдячний. --------------------------------------------------------------------
Щука спрадавна вважається делікатесною рибою. М'ясо щуки пісне і при цьому смачне. Але відрізняється сухуватістю, особливо у великих екземплярів. При неправильному приготуванні щуче м'ясо<
... Читати далі »