Шановні користувачі, не забувайте коментувати статті і виставляти їм оцінки. Також голосуйте в наших опитуваннях. Буду вам дуже вдячний. --------------------------------------------------------------------
Шановні користувачі, не забувайте коментувати статті і виставляти їм оцінки. Також голосуйте в наших опитуваннях. Буду вам дуже вдячний. --------------------------------------------------------------------
Шановні користувачі, не забувайте коментувати статті і виставляти їм оцінки. Також голосуйте в наших опитуваннях. Буду вам дуже вдячний. --------------------------------------------------------------------
Шановні користувачі, не забувайте коментувати статті і виставляти їм оцінки. Також голосуйте в наших опитуваннях. Буду вам дуже вдячний. --------------------------------------------------------------------
Грибний соус готується з найпростіших продуктів і подається із смаженим на сковороді окунем. Блюдо досить просте, але дуже смачне.
Шановні користувачі, не забувайте коментувати статті і виставляти їм оцінки. Також голосуйте в наших опитуваннях. Буду вам дуже вдячний. --------------------------------------------------------------------
Я думаю, що багато люблять їсти рибу. Якщо з морською все просто, то з річковою потрібно повозитися - почистити, випатрати. Риба окунь - дуже примхлива риба в плані чищення. Щоб зішкребти з неї луску, потрібно докласти неймовірних зусиль. А якщо все-таки луску почистити, так потім у квартирі місяць не прибратися. А вже про вколоті пальці я взагалі мовчу. Рибка смачна, але от особисто мені вона набридла і я дуже захотів рибних котлет. Найсмачніші ... Читати далі »
Шановні користувачі, не забувайте коментувати статті і виставляти їм оцінки. Також голосуйте в наших опитуваннях. Буду вам дуже вдячний. --------------------------------------------------------------------
В епоху ринкової економіки і вільних цін хвіст в'яленої плотви цінується на вагу золота. Куди вже там, в'ялена вобла! Хоч би солоного пескарика спробувати. А будь-хто зі свого улову може зробити це диво. Навіть з тієї ж уклейки. Або з окуня, нарешті. Не кажучи вже про те, якщо йому хоч раз в житті попадеться на вудку справжній лящ. Солона риба групується за міцності і часу засолу. Риба, яка містить 10 відсотків солі, вважається малосольною.
Якщо в ній солі 20 і більше відсотків, то риба вважається сильно солоною. При солінні з риби виділяється тузлук, тобто розсіл, який виходить при розчиненн
... Читати далі »
Шановні користувачі, не забувайте коментувати статті і виставляти їм оцінки. Також голосуйте в наших опитуваннях. Буду вам дуже вдячний. --------------------------------------------------------------------
Той хто знає толк в рибі, той обов'язково її закоптить. Копчена риба цінується дуже високо. При копченні разом з димом чадящих гнилушок, трісок, тирси у тушку риби проникають речовини, які оберігають її від псування. Існують два види копчення: гаряче і холодне копчення риби Суть полягає в наступному.
При гарячому копченні риба солиться мало і коптиться в дуже жаркому диму, але нетривалий час – 2-3 години, інколи і менше години, тобто до тих пір, поки м'ясо не стане їстівним. Виходить продукт високої якості: ... Читати далі »
Шановні користувачі, не забувайте коментувати статті і виставляти їм оцінки. Також голосуйте в наших опитуваннях. Буду вам дуже вдячний. --------------------------------------------------------------------
Окунева ікра смачна і ароматна, АЛЕ! До її приготування необхідний особливий підхід. В силу своїх властивостей, окунева ікра дуже терпка на смак (у сирому вигляді її навіть коти не поважають). Тільки термічна обробка здатна перетворити ікру окуня в кулінарний делікатес. З усіх відомих мені варіантів приготування ікри (просто посмажити, зварити уху, млинці з ікри), засолювання самий трудомісткий спосіб. При цьому, кулінарне значення засолювання ікри вище всяких похвал. Поділюся з вами одним із способів засолювання ікри окуня.
Шановні користувачі, не забувайте коментувати статті і виставляти їм оцінки. Також голосуйте в наших опитуваннях. Буду вам дуже вдячний.
--------------------------------------------------------------------
Існують десятки способів приготування ікри щуки і всі вони, звичайно, заслуговують на увагу, так як на смак і на колір товариша немає. Мається на увазі, що хтось любить додавати в ікру щуки цибулю, різні спеції, цукор, є кілька способів, де використовується ошпарювання щучої ікри, багаторазові переливання через друшляк і так далі і тому подібне. Єдине, що мені сподобалося з усіх цих рецептів, так це відділення ікри від плівки шляхом пропускання її через звичайну ручну м'ясорубку. Плівка залишаються в м'ясору
... Читати далі »
Шановні користувачі, не забувайте коментувати статті і виставляти їм оцінки. Також голосуйте в наших опитуваннях. Буду вам дуже вдячний. --------------------------------------------------------------------