Главная Риболовля на Горохівщині Регистрация

Вход

Приветствую Вас Гість | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 10:38
Меню сайта

Форма входа


Статті про ловлю риби
Новини [45]
Новини про риболовлю на Горохівщині, Волині, Україні та в цілому світі
Риби [17]
Риби, які можна піймати в Горохівському районі.
Спінінгова ловля [55]
Все що стосується спінінгової ловлі
Боковий ківок (літня мормишка) [8]
Все про ловлю риби з боковим ківком або літня мормишка
Поправочна ловля [30]
Ловля на поправочну вудочку та все що з нею пов’язано
Донна ловля [23]
Класична донна ловля, фідер, пікер – техніка и тактика ловлі
Ловля риби з льоду [37]
Все, що стосується риболовлі з льоду.
Риболовні аксесуари [40]
Риболовні речі, дякуючи яким ловити рибу більш зручно та приємно.
Зроби сам! [27]
Все, що можна зробити своїми руками для рибної ловлі.
Відео про риболовлю [17]
Відео яке мені сподобалось і з якого можна почерпнути щось корисне.
Кухня [23]
Смачні страви, які можна приготувати з пійманої риби
Блог [98]


Главная » 2013 » Травень » 25

Шановні користувачі, не забувайте коментувати статті і виставляти їм оцінки. Також голосуйте в наших опитуваннях. Буду вам дуже вдячний. 
--------------------------------------------------------------------  

Ікра червона - це делікатес, здатний прикрасити будь-який стіл. Традиція купувати її до святкового столу прийшла до нас з глибини століть. Сьогодні, як і багато років тому, ікру люблять і дорослі, і діти.

Як солити ікру червону вдома?

Методів засолювання червоної ... Читати далі »

Категорія: Кухня | Переглядів: 1964 | Додав: Vasya | Дата: 25.05.2013 | Коментарі (0)

Шановні користувачі, не забувайте коментувати статті і виставляти їм оцінки. Також голосуйте в наших опитуваннях. Буду вам дуже вдячний. 
--------------------------------------------------------------------  

Спочатку уха готувалася і з курки, і з гороху, і, звичайно ж, з риби. Поступово поняття «уха» закріпилося саме за рибним блюдом. У той час як рибний суп може бути приготований з різних сортів риби, в будь-якому їх співвідношенні, уха готується тільки з тих видів риб, які мають підвищену «клейкість» і солодкістю. ... Читати далі »

Категорія: Кухня | Переглядів: 1519 | Додав: Vasya | Дата: 25.05.2013 | Коментарі (0)

Архив записей

photo
Наш опрос
Чому Ви не реєструєтеся на сайті?
Всього відповідей: 24


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Друзья сайта
  • Все об играх
  • Мой заработок в Интернете
  • Пошук

    Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz