Главная Риболовля на Горохівщині Регистрация

Вход

Приветствую Вас Гість | RSSВівторок, 24.11.2020, 10:08
Меню сайта

Форма входа


Статті про ловлю риби
Новини [45]
Новини про риболовлю на Горохівщині, Волині, Україні та в цілому світі
Риби [17]
Риби, які можна піймати в Горохівському районі.
Спінінгова ловля [55]
Все що стосується спінінгової ловлі
Боковий ківок (літня мормишка) [8]
Все про ловлю риби з боковим ківком або літня мормишка
Поправочна ловля [30]
Ловля на поправочну вудочку та все що з нею пов’язано
Донна ловля [23]
Класична донна ловля, фідер, пікер – техніка и тактика ловлі
Ловля риби з льоду [37]
Все, що стосується риболовлі з льоду.
Риболовні аксесуари [40]
Риболовні речі, дякуючи яким ловити рибу більш зручно та приємно.
Зроби сам! [27]
Все, що можна зробити своїми руками для рибної ловлі.
Відео про риболовлю [17]
Відео яке мені сподобалось і з якого можна почерпнути щось корисне.
Кухня [23]
Смачні страви, які можна приготувати з пійманої риби
Блог [98]


Главная » 2014 » Вересень » 12

Шановні користувачі, не забувайте коментувати статті і виставляти їм оцінки. Також голосуйте в наших опитуваннях. Буду вам дуже вдячний.
--------------------------------------------------------------------

В епоху ринкової економіки і вільних цін хвіст в'яленої плотви цінується на вагу золота. Куди вже там, в'ялена вобла! Хоч би солоного пескарика спробувати. А будь-хто зі свого улову може зробити це диво. Навіть з тієї ж уклейки. Або з окуня, нарешті. Не кажучи вже про те, якщо йому хоч раз в житті попадеться на вудку справжній лящ. Солона риба групується за міцності і часу засолу. Риба, яка містить 10 відсотків солі, вважається малосольною.

Якщо в ній солі 20 і більше відсотків, то риба вважається сильно солоною. При солінні з риби виділяється тузлук, тобто розсіл, який виходить при розчиненн ... Читати далі »

Категорія: Кухня | Переглядів: 896 | Додав: Vasya | Дата: 12.09.2014 | Коментарі (0)

Шановні користувачі, не забувайте коментувати статті і виставляти їм оцінки. Також голосуйте в наших опитуваннях. Буду вам дуже вдячний.
--------------------------------------------------------------------

Той хто знає толк в рибі, той обов'язково її закоптить. Копчена риба цінується дуже високо. При копченні разом з димом чадящих гнилушок, трісок, тирси у тушку риби проникають речовини, які оберігають її від псування. Існують два види копчення: гаряче і холодне копчення риби Суть полягає в наступному.

При гарячому копченні риба солиться мало і коптиться в дуже жаркому диму, але нетривалий час – 2-3 години, інколи і менше години, тобто до тих пір, поки м'ясо не стане їстівним. Виходить продукт високої якості: ... Читати далі »

Категорія: Кухня | Переглядів: 1316 | Додав: Vasya | Дата: 12.09.2014 | Коментарі (0)

Архив записей

photo
Наш опрос
Скільки Вам років?
Всього відповідей: 119


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Друзья сайта
  • Все об играх
  • Мой заработок в Интернете
  • Пошук

    Copyright MyCorp © 2020Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz