Шановні користувачі, не забувайте коментувати статті і виставляти їм оцінки. Також голосуйте в наших опитуваннях. Буду вам дуже вдячний. --------------------------------------------------------------------
В епоху ринкової економіки і вільних цін хвіст в'яленої плотви цінується на вагу золота. Куди вже там, в'ялена вобла! Хоч би солоного пескарика спробувати. А будь-хто зі свого улову може зробити це диво. Навіть з тієї ж уклейки. Або з окуня, нарешті. Не кажучи вже про те, якщо йому хоч раз в житті попадеться на вудку справжній лящ. Солона риба групується за міцності і часу засолу. Риба, яка містить 10 відсотків солі, вважається малосольною.
Якщо в ній солі 20 і більше відсотків, то риба вважається сильно солоною. При солінні з риби виділяється тузлук, тобто розсіл, який виходить при розчиненн
... Читати далі »
Шановні користувачі, не забувайте коментувати статті і виставляти їм оцінки. Також голосуйте в наших опитуваннях. Буду вам дуже вдячний. --------------------------------------------------------------------
Той хто знає толк в рибі, той обов'язково її закоптить. Копчена риба цінується дуже високо. При копченні разом з димом чадящих гнилушок, трісок, тирси у тушку риби проникають речовини, які оберігають її від псування. Існують два види копчення: гаряче і холодне копчення риби Суть полягає в наступному.
При гарячому копченні риба солиться мало і коптиться в дуже жаркому диму, але нетривалий час – 2-3 години, інколи і менше години, тобто до тих пір, поки м'ясо не стане їстівним. Виходить продукт високої якості: ... Читати далі »