Главная Риболовля на Горохівщині Регистрация

Вход

Приветствую Вас Гість | RSSЧетвер, 21.11.2024, 18:10
Меню сайта

Форма входа


Статті про ловлю риби
Новини [45]
Новини про риболовлю на Горохівщині, Волині, Україні та в цілому світі
Риби [17]
Риби, які можна піймати в Горохівському районі.
Спінінгова ловля [55]
Все що стосується спінінгової ловлі
Боковий ківок (літня мормишка) [8]
Все про ловлю риби з боковим ківком або літня мормишка
Поправочна ловля [30]
Ловля на поправочну вудочку та все що з нею пов’язано
Донна ловля [23]
Класична донна ловля, фідер, пікер – техніка и тактика ловлі
Ловля риби з льоду [37]
Все, що стосується риболовлі з льоду.
Риболовні аксесуари [40]
Риболовні речі, дякуючи яким ловити рибу більш зручно та приємно.
Зроби сам! [27]
Все, що можна зробити своїми руками для рибної ловлі.
Відео про риболовлю [17]
Відео яке мені сподобалось і з якого можна почерпнути щось корисне.
Кухня [23]
Смачні страви, які можна приготувати з пійманої риби
Блог [98]


Главная » 2013 » Травень » 26 » Як приготувати юшку?
13:50
Як приготувати юшку?

Шановні користувачі, не забувайте коментувати статті і виставляти їм оцінки. Також голосуйте в наших опитуваннях. Буду вам дуже вдячний. 
--------------------------------------------------------------------  

Найсмачніша уха готується з тих сортів риби, які ти зловив сам (не забороняється користуватися допомогою залу).

З чого ж готується уха? Рецепт приготування:

1. Риба, краще різних сортів.

2. Картопля (можна і без неї).

3. Морква, цибуля.

4. Зелень: петрушка, кріп.

5. Сіль, перець, лавровий лист.

6. Стопка горілки і тліючий вуглик.

Отже, що потрібно для того, щоб приготування юшки не затьмарило відпочинок? Ясна, справа, риба - щука, окунь, судак, форель, краснопірка, ловля яких у нашій місцевості не рідкість. Чим її більше, тим краще. Чим риби менше, тим дрібніший повинен бути казанок. Запам'ятай це секретне правило!

Не ведіться на вмовляння компанії і не перетворюй юшку в суп! Пам'ятаєш, дідусь Ленін казав: «Краще менше, та краще»?! Це він про юшку!

Як приготувати юшку?

З чого почати приготування юшки? З організації процесу. Частина компанії відправляэться на заготівлю дров, інші нехай чистять рибу. Як чистити рибу ти вже знаєш. Чистка риби - найкорисніше заняття для тих, хто її не ловив. У той час, як ти видобував прожиток, вони засмагали, плескалися у воді, збирали квіточки? От нехай тепер відпочинуть в холодку з ножичками в руках! Тим більше, вони все одно не знають, як приготувати правильну юшку.

В ідеалі картоплю в юшку не кладуть. Якщо ти вирішила відступити від класики, нічого страшного не станеться. Я теж не розумію, як приготувати юшку смачну без картоплі... Як тільки розведуть багаття, став казанок з водою на вогонь. Поки вона закипає, готуй овочі. Для приготування юшки тобі знадобляться: картопля, морква, цибуля ріпчаста і багато зелені.

Вода закипіла? Закладай картоплю. По можливості знімай піну. Ще раз закипіла? Кидай туди дрібно нарізану ріпчасту цибулю і моркву. Морквину шаткують так, щоб було красиво - хочеш соломкою, хочеш - півкільцями, бажаєш повикаблучуватися, зроби зірочки.

Піди, проконтролюй, як іде розбирання риби. А це що? Зябра? Зябра - геть! Як приготувати юшку з зябрами? Ніяк! Всьому їх вчити треба! Хотіли тобі всю юшку зіпсувати!

До речі, бачиш, біля зябер, на стику голови і хребта якийсь наріст? Цю кістку треба видалити негайно. Вона дає гіркоту.

Ось так, тепер порядок. Можеш повертатися до казанка - саме час засипати пшоно. Не хочеш пшоно, не треба! Тут ти вирішуєш. Приготування юшки - справа нелегка, а тобі в радість.

Картопля майже готова? Пора солити. Солі так, щоб було трохи зверху, але не пересолене. Коротше так, щоб риба взяла трохи солі, і вийшло в самий раз. Вже смачно? А ось тепер рибку. Закладай її акуратно, але швидко. І не лізь туди більше ложкою! Тільки зверху, тільки щоб спробувати! Почало закипати?

Останній штрих - зелень. Яка? Петрушка, кріп і зелена цибуля і ніяких базиліків і кінзи. Цих екзотів залиш для шашлику, а ось лаврушку і перець горошком додай неодмінно. Ось і все! Юшка готується, рецепт приготування в записну книжку.

Тепер можна і до чоловіків підійти, нехай плеснуть горілочки. Ти не п'єш? А хто сказав - пити? У юшку її, в юшку! Що ти робиш? Постав пляшку! Стопочку - і досить! Заключний акорд довір чоловікові.

Головешка з багаття з пирханням і шипінням входить у верхні шари юшки і ... все! Приготування юшки закінчено! Фанфари, крики: Ура! Ура! Запаморочливі запахи! Охи, ахи! Ти - зірка! Приготування юшки завершилося тріумфом! Тепер ти знаєш, як приготувати юшку за правилами.

------------------------------ 

Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на сайт www.on-fishing.ucoz.com - Риболовля на Горохівщині.

Категория: Кухня | Просмотров: 1313 | Добавил: Vasya | Теги: риба для юшки, Як приготувати юшку, Уха, з чого готувати юшку, інгредієнти для юшки, приготування юшки, Рецепт приготування юшки, що потрібно для юшки | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архив записей

photo
Наш опрос
Ваш улюблений вид ловлі?
Всього відповідей: 295


Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0


Друзья сайта
  • Все об играх
  • Мой заработок в Интернете
  • Пошук

    Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz