Лин в сметані - 1 Квітня 2013 - Все о рыбалке
Главная Риболовля на Горохівщині Регистрация

Вход

Приветствую Вас Гість | RSSСубота, 10.12.2016, 09:49
Меню сайта

Форма входа


Статті про ловлю риби
Новини [46]
Новини про риболовлю на Горохівщині, Волині, Україні та в цілому світі
Риби [17]
Риби, які можна піймати в Горохівському районі.
Спінінгова ловля [55]
Все що стосується спінінгової ловлі
Боковий ківок (літня мормишка) [8]
Все про ловлю риби з боковим ківком або літня мормишка
Поправочна ловля [30]
Ловля на поправочну вудочку та все що з нею пов’язано
Донна ловля [23]
Класична донна ловля, фідер, пікер – техніка и тактика ловлі
Ловля риби з льоду [37]
Все, що стосується риболовлі з льоду.
Риболовні аксесуари [40]
Риболовні речі, дякуючи яким ловити рибу більш зручно та приємно.
Зроби сам! [27]
Все, що можна зробити своїми руками для рибної ловлі.
Відео про риболовлю [22]
Відео яке мені сподобалось і з якого можна почерпнути щось корисне.
Кухня [23]
Смачні страви, які можна приготувати з пійманої риби
Блог [98]


Главная » 2013 » Квітень » 1 » Лин в сметані
14:25
Лин в сметані
Шановні користувачі, не забувайте коментувати статті і виставляти їм оцінки. Також голосуйте в наших опитуваннях. Буду вам дуже вдячний. 
-------------------------------------------------------------------- 

Лин - риба сімейства коропових. Лин - не найпопулярніша в кулінарії риба, хоча на смак вона нічим не поступається іншим. Готувати лина, як і іншу рибу, можна різними способами. Наприклад, лин в сметані - дуже смачне і ніжне блюдо, яке відніме у вас зовсім небагато часу.

Інгредієнти для лина в сметані:

Лінь (свіжий) - 4 шт.

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Перець болгарський зелений - 1 шт.

Вино біле напівсухе - 250 гр.

Сметана (будь-якої жирності) - 250 гр.

Оцет столовий - 1 ст. ложка

Рослинна олія - ​​4 ст. ложки

Петрушка - пучок

Кріп - пучок

Кінза - за смаком

Сіль - за смаком

Перець - за смаком

Інвентар для приготування лина в сметані:

Каструля, кухонний ніж, столова ложка, кухонна плита, тарілки.

Приготування лина в сметані:

Крок 1: Готуємо лина

В першу чергу лина необхідно випатрати. Для цього робимо надріз по животу уздовж всього тулуба від голови до хвоста і дістаємо нутрощі. Після цього вирізаємо зябра і зчищаємо луску: тримаємо рибу лівою рукою, а правою відскрібаємо луску за допомогою гострого ножа. Тримати ніж краще не вертикально, а під невеликим кутом - в такому випадку луска не буде розлітатися в різні сторони.

Промиваємо лина холодною проточною водою зовні і зсередини, особливу увагу приділяємо животу.

Вимитого лина ріжемо на шматочки і складаємо їх у каструлю. Заливаємо лина теплою водою, в яку додаємо оцет і 1 ст. ложку солі. У цій воді лин повинен настоятися 20-30 хвилин, вона позбавляє рибу від гіркоти і запаху мулу (лин мешкає в мулистих водоймах).

Крок 2: Готуємо овочі

Цибулю очищаємо від лушпиння, обшпарюємо окропом і ріжемо невеликими шматочками.

Болгарський перець миємо, обшпарюємо окропом, видаляємо плодоніжку, вичищаємо насіння і також нарізаємо.

Беремо маленьку каструльку, наливаємо в неї рослинне масло, складаємо цибулю і перець і тушкуємо їх на слабкому вогні 15-20 хвилин, періодично помішуючи до розм'якшення перцю.

Зелень миємо під проточною холодною водою, обшпарюємо окропом і дрібно нарізаємо.

Крок 3: Готуємо лина в сметані

Зливаємо воду, в якій настоювався лин, промиваємо його холодною проточною водою, потім заливаємо холодною водою і ставимо каструлю з лином на повільний вогонь. Додаємо до лина лавровий лист і сіль. Відварюємо рибу до напівготовності (10-15 хвилин).

Шматочки риби перекладаємо в каструлю до цибулі і перцю. Заливаємо лина вином, додаємо трохи рубленої кінзи, накриваємо каструлю кришкою і тушкуємо лина на слабкому вогні приблизно 10 хвилин. Потім додаємо до лина сметану і зелень і тушкуємо ще близько 10 хвилин до готовності.

Крок 4: Подаємо лина в сметані

Готового лина в сметані сервіруємо на тарілках і подаємо до столу з картоплею, овочами і зеленню.

Смачного!

Поради:

- Для позбавлення від гіркоти також можна натерти лина оцтом і залишити на 10 хвилин.

- До овочів можна додавати моркву і картоплю.

- Лина з овочами можна також запікати в духовці.

------------------------------ 

Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на сайт www.on-fishing.ucoz.com - Риболовля на Горохівщині.

Категория: Кухня | Просмотров: 1585 | Добавил: Vasya | Теги: смачний лин, як їсти лина, Лин в сметані, страви з лина, зготувати лина, блюда з лина, напій до лина, що приготувати з лина, кухня, з чим їсти лина | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архив записей

photo
Наш опрос
Що ви робите з пійманою рибою?
Всього відповідей: 32


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Друзья сайта
  • Все об играх
  • Мой заработок в Интернете
  • Пошук

    Copyright MyCorp © 2016Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz