Варений лин - 1 Квітня 2013 - Все о рыбалке
Главная Риболовля на Горохівщині Регистрация

Вход

Приветствую Вас Гість | RSSСубота, 10.12.2016, 09:51
Меню сайта

Форма входа


Статті про ловлю риби
Новини [46]
Новини про риболовлю на Горохівщині, Волині, Україні та в цілому світі
Риби [17]
Риби, які можна піймати в Горохівському районі.
Спінінгова ловля [55]
Все що стосується спінінгової ловлі
Боковий ківок (літня мормишка) [8]
Все про ловлю риби з боковим ківком або літня мормишка
Поправочна ловля [30]
Ловля на поправочну вудочку та все що з нею пов’язано
Донна ловля [23]
Класична донна ловля, фідер, пікер – техніка и тактика ловлі
Ловля риби з льоду [37]
Все, що стосується риболовлі з льоду.
Риболовні аксесуари [40]
Риболовні речі, дякуючи яким ловити рибу більш зручно та приємно.
Зроби сам! [27]
Все, що можна зробити своїми руками для рибної ловлі.
Відео про риболовлю [22]
Відео яке мені сподобалось і з якого можна почерпнути щось корисне.
Кухня [23]
Смачні страви, які можна приготувати з пійманої риби
Блог [98]


Главная » 2013 » Квітень » 1 » Варений лин
14:48
Варений лин

Шановні користувачі, не забувайте коментувати статті і виставляти їм оцінки. Також голосуйте в наших опитуваннях. Буду вам дуже вдячний. 
--------------------------------------------------------------------  

Варений лин - це популярне рибне блюдо не тільки в азіатських і європейських країнах, але й у нас в Україні. Не дивно, адже м'ясо цієї рибки по смаку дуже м'яке, ніжне і соковите. Сьогодні я розповім Вам, дорогі куховари, як приготувати цю рідкісну рибку у себе на кухні. А подавати цю страву можна в якості основної, як на званий обід або вечерю, так і на святковий стіл.

Лин свіжий (охолоджений) - 600-700 грам

Морква - 1 штука

Петрушка (корінь) - 1 пучок

Корінь селери - 1 штука

Лавровий лист - 1 штука

Чорний перець горошком - 3 горошини

Ріпчаста цибуля - 1 головка

Вино столове виноградне (біле) - 1 склянка

Лимон - 0,5 штуки

Вершкове масло - 1,5 столові ложки

Сіль поварена - по своєму смаку

Перець чорний мелений - за своїм смаком

Вода чиста відфільтрована - 3 склянки

Інвентар для приготування лина вареного:

Мірний стакан, столові прилади, обробна дошка, гострий ніж, кухонний паперовий рушник, кухонна плита, каструля, блюдо для сервіровки.

Приготування лина вареного

Крок 1: Чистимо і обробляв рибу

Для початку опустіть свіжого лина в окріп на кілька секунд. Це потрібно для того, щоб з риби очистився весь слиз. Крім того, це допоможе в очищенні риби від луски.

Потім опустіть рибу в миску з холодною водою. У ній, за допомогою тупої сторони ножа акуратно зішкрябати луску дочиста, щоб не порвати шкіру. Шкребти потрібно проти росту луски - від хвоста до голови. Потім випатрайте лина через розріз живота, його потрібно зробити гострим ножем від голови до анального плавця. Обріжте плавники, видаліть зябра. Вимийте рибу ще раз під проточною холодною водою, а потім просушіть за допомогою кухонного паперового рушника. Підготовленого лина, наріжте на порційні шматочки.

Крок 2: Підготуємо овочеві інгредієнти

Коріння петрушки і селери, а також моркву ретельно промийте під холодною проточною водою, потім очистіть і наріжте скибочками середнього розміру. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, промийте під струменем води і подрібніть. Після цього всі подрібнені овочі складіть в каструлю, і залийте їх трьома склянками чистої води. Поставте каструлю на середній вогонь, коли вода почне закипати, додайте вершкове масло, посоліть за смаком, додайте меленого перцю і лавровий лист. Перемішайте все ретельно, доведіть воду до кипіння, після чого підготовлені шматочки риби помістіть в каструлю.

Крок 3: Додаємо решту інгредієнтів

Через 10 хвилин, додайте в каструлю біле столове вино, потім наріжте лимон тонкими скибочками, очистіть від зерен і киньте до риби. Варіть лина до повної готовності, це займе не більше півгодини. Час приготування риби залежить від її розмірів.

Крок 4: Подаємо вареного лина

Коли рибка буде готова, акуратно вийміть її з каструлі і перекладіть на блюдо сервіровки. Залишки відвару можна також вилити в блюдо, так риба буде набагато соковитішою. В якості прикраси можете використовувати, подрібнену свіжу зелень петрушки. Таке блюдо подавайте до столу в якості основного гарячого блюда, а на гарнір до нього подайте відварну картоплю.

Приємного Вам апетиту!

Поради:

- Ретельно стежите за тим, щоб лин не перетравився і шматочки риби не розвалилися. Інакше втратиться і смак рибки і її естетичний вигляд.

- Якщо в результаті приготування у Вас вийшло занадто багато відвару, то можете його злегка випарити, тим самим зменшивши його кількість.

- Якщо Ви готуєте це блюдо для звичайної сімейної вечері, то вино цілком можна замінити 1 столовою ложкою столового оцту (6%).

------------------------------ 

Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на сайт www.on-fishing.ucoz.com - Риболовля на Горохівщині.

Категория: Кухня | Просмотров: 470 | Добавил: Vasya | Теги: як їсти лина, чи можна варити лина, з чим коштувати лина, вино до лина, чи смачна риба лин?, напій до лина, кухня, як приготувати лина, Варений лин | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архив записей

photo
Наш опрос
Чому Ви не реєструєтеся на сайті?
Всього відповідей: 24


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Друзья сайта
  • Все об играх
  • Мой заработок в Интернете
  • Пошук

    Copyright MyCorp © 2016Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz