Рибні котлети з карася - 22 Березня 2013 - Все о рыбалке
Главная Риболовля на Горохівщині Регистрация

Вход

Приветствую Вас Гість | RSSНеділя, 04.12.2016, 15:14
Меню сайта

Форма входа


Статті про ловлю риби
Новини [46]
Новини про риболовлю на Горохівщині, Волині, Україні та в цілому світі
Риби [17]
Риби, які можна піймати в Горохівському районі.
Спінінгова ловля [55]
Все що стосується спінінгової ловлі
Боковий ківок (літня мормишка) [8]
Все про ловлю риби з боковим ківком або літня мормишка
Поправочна ловля [30]
Ловля на поправочну вудочку та все що з нею пов’язано
Донна ловля [23]
Класична донна ловля, фідер, пікер – техніка и тактика ловлі
Ловля риби з льоду [37]
Все, що стосується риболовлі з льоду.
Риболовні аксесуари [40]
Риболовні речі, дякуючи яким ловити рибу більш зручно та приємно.
Зроби сам! [27]
Все, що можна зробити своїми руками для рибної ловлі.
Відео про риболовлю [22]
Відео яке мені сподобалось і з якого можна почерпнути щось корисне.
Кухня [23]
Смачні страви, які можна приготувати з пійманої риби
Блог [98]


Главная » 2013 » Березень » 22 » Рибні котлети з карася
13:39
Рибні котлети з карася

Шановні користувачі, не забувайте коментувати статті і виставляти їм оцінки. Також голосуйте в наших опитуваннях. Буду вам дуже вдячний. 
-------------------------------------------------------------------- 

Карасики, рибка хоч і смачна, але дуже кістлява. Готувати з них якісь вишукані страви проблематично. Зате рибні котлети з карася прикрасять і святковий стіл, і сімейний обід.

Для рибних котлет підійдуть карасі будь-яких розмірів. Щоб позбавитися від присмаку болотного запаху, карасів можна попередньо вимочити спочатку в сольовому, а після - в слабо оцтовому розсолі. Якщо часу на вимочування немає, в фарш можна додати трохи пряних трав.

На початку карасів опрацюємо і позбавимо від луски. Зрізаємо філе і дістаємо кісточки. До речі, добре розчиняє дрібні кісточки лимонний сік. Тушки перекручуємо двічі через м'ясорубку. Щоб котлети були соковитими, можна разом з карасями перекрутити трохи сала (1/3 від обсягу). Як і в будь-які котлети, у фарш замішуємо ріпчасту цибулю, сире яйце, розмочену булку або протерту сиру картоплю. Природно, можна додати будь-яку іншу начинку: сир, гриби, варене яйце, рис і т.д. Добре розмішуємо і ліпимо котлетки. Паніруємо їх у борошні, манці або кукурудзяній крупі. Котлети смажимо на помірному вогні в рослинній олії. А кісточки після м'ясорубки і обжарювання не відчуваються.

Ще один рецепт котлет з карася. Філе з карасиків нарізаємо шматочками і відбиваємо. На кожен шматок кладемо кубик вершкового масла і нашатковану зелень. Потім шматочки риби згортаємо, надаючи їм форму котлет. Кожну котлетку мачаємо в сирому яйці і панірувальних сухарях. Обсмажуємо. Подавати краще на скибочках обсмаженого хліба, натертих часником і присипаних кропом.

Котлети з відварних карасів готуються так. Обробляємо карасиків і проварюємо. М'ясо перекручуємо в м'ясорубці разом з вимоченої булкою. Додаємо у фарш на 700-800 г. риби 2 сирих яйця, 15 г. протертого сиру, сіль, перець і ретельно вимішуємо. Формуємо котлетки, паніруємо і обсмажуємо.

------------------------------ 

Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на сайт www.on-fishing.ucoz.com - Риболовля на Горохівщині.

Категория: Кухня | Просмотров: 2471 | Добавил: Vasya | Теги: блюдо з карася, котлети з карася, Котлети з відварних карасів, готуємо рибу, філе карася, катлєта з риби, що пріготвіть з карася, Рибні котлети | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архив записей

photo
Наш опрос
Ви приймаєте участь в змаганнях з риболовного спорту?
Всього відповідей: 32


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Друзья сайта
  • Все об играх
  • Мой заработок в Интернете
  • Пошук

    Copyright MyCorp © 2016Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz