Як приготувати котлети з щуки з салом? - 24 Травня 2013 - Все о рыбалке
Главная Риболовля на Горохівщині Регистрация

Вход

Приветствую Вас Гість | RSSСубота, 10.12.2016, 09:51
Меню сайта

Форма входа


Статті про ловлю риби
Новини [46]
Новини про риболовлю на Горохівщині, Волині, Україні та в цілому світі
Риби [17]
Риби, які можна піймати в Горохівському районі.
Спінінгова ловля [55]
Все що стосується спінінгової ловлі
Боковий ківок (літня мормишка) [8]
Все про ловлю риби з боковим ківком або літня мормишка
Поправочна ловля [30]
Ловля на поправочну вудочку та все що з нею пов’язано
Донна ловля [23]
Класична донна ловля, фідер, пікер – техніка и тактика ловлі
Ловля риби з льоду [37]
Все, що стосується риболовлі з льоду.
Риболовні аксесуари [40]
Риболовні речі, дякуючи яким ловити рибу більш зручно та приємно.
Зроби сам! [27]
Все, що можна зробити своїми руками для рибної ловлі.
Відео про риболовлю [22]
Відео яке мені сподобалось і з якого можна почерпнути щось корисне.
Кухня [23]
Смачні страви, які можна приготувати з пійманої риби
Блог [98]


Главная » 2013 » Травень » 24 » Як приготувати котлети з щуки з салом?
19:15
Як приготувати котлети з щуки з салом?
Шановні користувачі, не забувайте коментувати статті і виставляти їм оцінки. Також голосуйте в наших опитуваннях. Буду вам дуже вдячний. 
-------------------------------------------------------------------- 

Одним з найпопулярніших рибних блюд є котлети з щуки. З салом вони виходять соковитіші і ніжніші, тому в моїй родині прижився саме цей рецепт. Для приготування щучих котлет бажано брати великі екземпляри. Метушні з підготовкою, звичайно ж, чимало, але це тільки в перший раз. Набивши руку, ви перестанете нервово здригатися перед тим, як обробити щуку.

Отже, щоб приготувати котлети з щуки з салом, вам знадобиться щука, сало, яйця, батон, молоко, сіль, перець, ріпчаста цибуля, панірувальні сухарі і рослинне масло для смаження. Сало для фаршу береться свіже (НЕ солоне). Якщо сала у вас зовсім мало, то у фарш можна додати пару ложок майонезу. Приготування щучих котлет - це імпровізація. У моїй родині це означає наступне: якщо чоловік крутиться на кухні, то сала у фарші буде більше, якщо його немає поруч, то - менше.

Як я вже натякала, найскладніше в цьому рецепті - обробити рибу. Її слід почистити, випатрати, відокремити голову і хребет, а потім акуратно відокремити філе. Обробляти велику щуку легше, а дрібну - жаль, тому дрібних щучок я випускаю в рідну стихію. Якщо ви ще не пробували цього робити, повірте, це так само цікаво, як і ловити щуку. На кілограм щучого філе потрібно 2 яйця, пару цибулин, грамів 100-150 сала, сіль і перець додаємо за смаком.

Замочіть скибочку батона в молоці, підготуйте цибулю, наріжте філе щуки і сало кубиками. Пропустіть філе кілька разів через м'ясорубку. Я це роблю тричі, в результаті дрібні кісточки, які я не змогла відокремити або не помітила, що не будуть псувати враження від смаку котлет. Щоб сало з рибою перемішалися більш рівномірно, я по черзі закладаю в м'ясорубку шматочок риби - шматочок сала. Коли станете перекручувати фарш в останній раз, додайте до сала і риби цибулю і розмоклий і віджатий батон. Фарш посоліть, поперчіть, добавте яйця і добре вимішайте отриману масу.

Змочіть руки холодною водою і сформуйте котлетки. Умочіть їх в панірувальні сухарі і смажте з обох боків до готовності. Перевернувши котлети, накрийте сковороду кришкою, так ваші котлети з щуки з салом добре прожаряться.

Цей же фарш (для кращої зв'язки потрібно додати ще одне яйце) можна використовувати для приготування биточків на пару. Єдина відмінність у тому, що биточки не треба обвалювати в панірувальних сухарях. Звичайно, за наявності у фарші сала дієтичним це блюдо не назвеш, але для різноманітності можна приготувати і парові котлетки. Вони дуже смачні з часниковим соусом, до складу якого входять розтоплене вершкове масло і подрібнений часник. Я не знаю, хто це придумав, що, якщо на пару, значить, пісне і несмачне. Взяти ті ж хінкалі і манти! Ось і парові щучі котлети з салом, политі пікантним соусом, посипані зеленню і тертим сиром - це соковито, смачно, ситно! Приємного вам апетиту!

------------------------------ 

Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на сайт www.on-fishing.ucoz.com - Риболовля на Горохівщині.

Категория: Кухня | Просмотров: 777 | Добавил: Vasya | Теги: що приготувати з щуки, котлети з риби, що зготувати з щучого філе, котлети з щуки з салом, парені котлети з щуки, щука з салом | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архив записей

photo
Наш опрос
Скільки років Ви ловите рибу?
Всього відповідей: 68


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Друзья сайта
  • Все об играх
  • Мой заработок в Интернете
  • Пошук

    Copyright MyCorp © 2016Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz